Over Mij

Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Cindy Nillesen (1979) en ik werk als rekenspecialist in het primair onderwijs.

Rekenspecialist

In 2001 ben ik aan de Pabo in Nijmegen afgestudeerd en heb 10 jaar voor de klas gestaan. Naast mijn werk als leerkracht heb ik in deeltijd de studie Onderwijskunde in Utrecht gevolgd. Tevens ben ik als educatief auteur aan de slag gegaan en heb meegewerkt aan de methode ‘Wereld in Getallen’. In 2010 heb ik een switch gemaakt naar het onderwijsadvies. In 2011 heb ik de postacademische ‘Opleiding tot Rekenspecialist’ afgerond en heb de imple-mentatiecursus ‘Protocol Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie’ van de NVORWO gevolgd.

Rekenkompas

Vanaf 2014 bestaat Rekenkompas waarbij ik op diverse manieren bezig ben met rekenen. Rekenen is leuk! Daar zijn de meningen over verdeeld, maar als je oog krijgt voor wat er allemaal te rekenen is in de wereld om ons heen, en als je merkt dat je vaak al meer weet dan dat je denkt, zie je dat dagelijks rekent zonder dat je het door hebt.

Contact

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

Cindy Nillesen